Hazır Web Sitesi İzmirBLOG

HAZIR WEB SİTELERİ

Hazır web siteleri işletmeler için biraz soru işareti taşımaktadır. Bir çok kullanım kolaylığı ve yüksek performans sağlayan bu web tasarım ürünleri bir çok avantajı sunar. Avantajları olduğu gibi İşletmeler açısından bu tarz web sitelerini kullanmadan önce bir çok soru işareti bulunmaktadır. Genellikle yanlış bilinen kulaktan dolma bilgiler sebebiyle hazır web sitesi kullanımı istenilen sonucu vermeyecekmiş gibi düşünceler oluşmasına sebep olur. Doğru yapılandırılmış web tasarımları ister en baştan yapılsın ister daha önceden hazırlanmış, kullanıma hazır bir web tasarımı olsun istenilen perfornmasa ulaşmanız için yeterli olacaktır.

HAZIR WEB TASARIMLARININ AVANTAJLARI NEDİR?

Hazır web sitesi kullanımı firmalara bir çok avantaj sunar. Öncelikle hazır web tasarımları yazılım ve tasarım olarak hazırlanmış olduğu için  kullanıma hazırdır ve firmalar en baştan satın alacakları web sitesinin tasarımını, sayfa yapılarını, menü yapısını, logo alanını, resim galeri sayfası veya ürün sayfası özellikleri satın almadan önce web tasarım demosu üzerinden inceleyebilmektedir. Bu şekilde firmalar satın alma öncesi sahip olacakları web tasarımı hakkında net bilgilere sahip olurlar. 

Avantajları

  • -Web Sitesinin Uzun Süren Tasarım Sürecini Beklemek Zorunda Kalmazsınız, Web Tasarımı Kullanıma Hazırdır.
  • -Hazır Web Tasarımının Demosu Vardır ve Bu Demo Üzerinden Web Tasarımını İnceleyebilirsiniz.
  • -Hazır Web Sitesinde Tasarım Süreci ile Vakit Kaybedilmediği İçin Hızlıca İçerik Girişine Başlanır, Kısa Sürede Tamamlanır.
  • -Hazır Web Tasarımlarında Yönetici Panelinin Kullanımı Kolaydır.
  • -İçerik Girişlerini Firmanın Kendisi Kolaylıkla Yapabilir.
  • -İçerik Girişlerinde Web Tasarım Firmasından Her Zaman Uzman Desteği Alınır.
  • -Hazır Web Tasarımlarında Belirtilen Alanlara Kolaylıkla Seo İçerikleri Girilebilir.

HAZIR WEB TASARIMLARI FİRMAMIN İHTİYACINI KARŞILAR MI?

Hazır web tasarımları tüm firmaların ihtiyaçlarını karşılamakta iyi bir performansa sahiptir. İster kurumsal web tasarım ister e-ticaret web sitesi ihtiyacı olsun, firma amacına yönelik olarak hazır bir web sitesi satın alarak hedeflerine ulaşabilir. Satın alacağınız hazır web tasarımını satın alma öncesi iyice incelemeniz önemlidir. Hazır web tasarım sisteminin satışını sunan ajans ile direkt temasa geçilmeli, web tasarımının yazılım özellikleri, seo alt yapısı, mobil uyumluluk durumu, barınacağı hostingin kalitesi detaylıca öğrenilmelidir. Profesyonelce hazırlanmış olan web tasarım sistemleri işletmeniz için dijital platformlarda  belirlediğiniz hedeflere ulaşmanız için size fayda sunacaktır. 

Profesyonel Web Tasarım Özellikleri

  • -Web Tasarımının Yazılımında Gereksiz Kod Satırının Bulunmaması
  • -Kolay Yönetilebilir Bir Yönetim Paneline Sahip Olmak
  • -Yüksek Hızda Çalışan ve Kota Limiti Olmayan Hosting İçerisinde Barınması
  • -%100 Mobil Uyumlu Web Tasarımı Olması
  • -Kapalı Kaynak Kodlu Web Tasarımları Olması
  • -SSL Güvenlik Sertifikası İle Güvenli Moda Alınmış Olmalı
  • -Sayfa İçeriklerinin Özgün Olması
  • -Hazır Web Tasarımınız İçin İçerik Hizmeti Sunulması
  • -Her Zaman Ulaşılabilir Web Tasarım Ajansı ile Çalışılmalı

HAZIR WEB SİTESİ İLE GOOGLE ARAMA SONUÇLARINDA İYİ BİR PERFORMANSA SAHİP OLABİLİR MİYİM?

Hazır web sitesi satın alan bir işletme için en önemli soru, Google arama motorunda iyi bir sırada görünebilir miyim? Bu doğal olarak tüm işletmeler için önemlidir. İster sıfırdan hazırlanmış ister hazır bir web sitesi satın almış olunsun tüm işletmeler ürün ve hizmetlerini sunarken göz önünde olmak ister. Bunun içinde web sitesinin arama sonuçlarında görünür olması istenir. Öncelikle baştan yapılmış bir web sitesi çok iyidir ve yüksek performans verir bilgisi doğru değildir. Burada önemli olan web sitesi hazırlanırken kullanılan tekniklerin doğru şekilde yapılmış olmasıdır. Zaten genel olarak tüm dünyada kullanılan web sitelerinin büyük kısmı hazır web tasarımlarıdır.

Joomla, Wordpress, Wix, Godaddy, Envato gibi hazır web sitesi tedarikçileri ile bu tasarımlar yaygın olarak kullanılmaktadır. Tabi burada işletmeler için en büyük sorun hazır web tasarımının içeriğinin Seo uyumlu olarak hazırlanması ve bu içerik hizmetini verecek olan bir kişi veya ajansın olmasıdır. Çünkü hazır web sitesi satışı yapan dev firmalar bu siteleri içi boş olarak satmakta ve içerik desteği sunmamaktadır. Sonuç olarak bu kadar yaygın olarak kullanılan hazır web tasarımları ile bir çok firma Google arama motorlarında üst sayfalarda yer almaktadır. Dolayısı ile doğru kurgulanmış bir hazır web sitesi satın alarak üst sıralarda konumlanmak için bu alanda uzman bir web tasarım ajansı ile çalışabilirsiniz.

HAZIR WEB SİTESİ KOLAY YÖNETİLEBİLİR Mİ?

Hazır web siteleri hazırlanıldıkları yazılım dili ve tasarım özelliklerine göre kullanım kolaylığı sunar. Bu noktada en önemli şey yönetim panelinin basitliği. Karmaşık olmayan ve kolay kullanılabilir yönetim paneli hazır web tasarım hizmetini sunan ve satışını yapan web tasarım ajansı tarafından hazırlanmalıdır. Bu şekilde hazır web sitesi satın alan firma dilediği zaman web sitesine müdahale edebilir. İstediği değişiklikleri yapmak isteyen firma bu yönetim panelini kullanırken herhangi bir programlama bilgisi sahibi olmak zorunda değildir. Anlaşılması kolay hazırlanan web tasarım yönetim panelleri ile zahmetsizce web sitenizin büyük bölümüne erişebilirsiniz.

WEB TASARIMI NEDİR?

Web tasarım günümüzde en önemli dijital pazarlama araçlarının başında gelmektedir. Doğru kurgulanmış profesyonel tabanlı bir web sitesi ile işletmeler dijital pazarlama hedeflerine ulaşmaktadır. Bir işletmenin ürünlerini ve hizmetlerini internet kanallarından sunabilmesi ve yeni müşterilere ulaşabilmesi için kesinlikle bir web tasarımına ihtiyacı vardır. Doğru yapılandırılan bir web sitesi ile yerel bir işletme Google gibi arama motorlarında görünür olabilir bu sayede ürünlerini ülke genelinde sunabilir ve satışlarını arttırabilir.

Web tasarım yapılırken temel olarak Html yazılım dili kullanılır. Css sitil kodları ile işletmelerin talep ettikleri renk ve tasarımda html iskeleti üzerine tasarım şablonu oturtulur. Bu yazılım kodlamaları responsive mobil uyumluluk değerleri baz alınarak Google arama algoritması kriterlerine göre hazırlanır ve içerikler özgün bir şekilde firmaya özel olarak hazırlanır.

WEB TASARIM FİYATLARI NEDİR?

Web tasarımları günümüzde 2 ana skalada bulunmaktadır. Bunlar web sitesi üzerinden ürün veya hizmetlerini tanıtan ancak web sitesi üzerinden online satış imkanı sunmayan firmaların kullandıkları kurumsal web tasarımı ve web sitesi üzerinden ürünlerinin online satışını yapan firmaların kullandığı e-ticaret web siteleridir. Bu iki kategoride ki web tasarım ürünlerinin veri tabanları birbirinden farklıdır. Yazılım, tasarım ve donanım özelliklerine göre bu web tasarım sistemlerinde ki fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Web sitesinde açılacak olan sayfa sayısı veya eklenecek ürün sayısı da bu web tasarım fiyatlarını etkilemektedir. Aşağıda belirtilen fiyat aralıkları kesin değil ortalama fiyat aralıklarıdır.

Web Sitesi Fiyatı

  • -Kurumsal Web Tasarım: 3,500 TL - 10,000 TL
  • -E-Ticaret Web Sitesi: 7,500 TL - 25,000 TL

WEB TASARIM AJANSI NEREDE?

Barni Web Tasarım olarak 13 yıllık deneyimimiz ile hizmet veren web tasarım ajansıyız. İzmir merkezli olarak faaliyet göstermekle beraber çalışmalarımız sadece İzmir ile sınırlı kalmadı. Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye genelinde web tasarım projeleri hazırlamaktayız. Profesyonel tabanlı web tasarım ürünlerimiz ile yüksek müşteri memnuniyeti temelli çalışma sistemimizle web tasarım çalışmalarımızda yurt dışında Almanya, İngiltere, İsviçre, Fransa ve İtalya da faaliyet gösteren Türk işletme sahiplerimize de hizmette bulunmaktayız. Web sitesi yaptırmak için hemen bize ulaşın.

 

TEKLİF ALIN  

 

WEB TASARIM ÜRÜNLERİMİZ


KURUMSAL WEB TASARIM

E-TİCARET

LOGO TASARIM VE KURUMSAL KİMLİK 

 

 

profesyonel web tasarım kurumsal web tasarım şablon web sitesi hazır web sitesi izmir web tasarım web tasarım izmir internet sitesi satın al internet sitesi yaptır internet sitesi yaptırmak profesyonel internet sitesi web tasarım firması izmir web tasarım firması