Neden Web Sitesi Yaptırmak Önemli ?BLOG

 

Web sitesi yaptırmak günümüzde işletmeler için en önemli pazarlama araçlarından biri olmuştur. Her geçen gün dijitalleşen ürün ve hizmet sunumlarında web siteleri ürün ve hizmetlerin sunumu için en önemli platform durumuna geldi. 

Eğer bir ürün üreten işletmeyseniz, ürettiğiniz ürünün kalitesi, özellikleri, üretim aşamaları, kalite belgeleri gibi önemli bilgileri ürettiğiniz ürünü arayan hedef kitlenin görmesini istersiniz. Eğer üretimini yaptığınız ürünlerin sunumunu potansiyel müşterilere ulaştıramazsanız her ne kadar kaliteli ve önemli bir üretim yaparsanız yapın satışlarınızı arttıramazsınız.

Bu noktada profesyonel bir web sitesi sahibi olmak iş hacminizi ciddi oranda arttırmaya yardımcı olur. Tabi sadece ürün imalatı yapan toptan veya perakende satış yapan işletmeler için değil, bir hizmet üreten veya sunan tüm işletmeler için aynı durum geçerlidir. Web sitesi yaptırmak işletmenizi potansiyel müşterilere ulaştırmak için size büyük katkı sağlar.

Web Sitesi Yaptırmak Nasıl Yeni Müşterilere Ulaşmamı Sağlar?

Web sitesi yaptırmak işletmenizin sınırlı bir arz/talep döngüsünden sıyrılmanıza yardımcı olur. Eğer doğru yapılandırılmış bir web sitesi sahibi olursanız zaman içerisinde daha fazla yeni müşterinin işletmenize ulaşacağını göreceksiniz.

Bunun temel sebebi doğru SEO (arama motoru optimizasyonu) uygulamaları yapılmış olan bir web sitesinin, potansiyel müşterilerinizin arama motorlarında yapmış olduğu arama terimleri ile sonuçlar sayfasının en üst sayfasında hızla görünür hale gelmesidir.

Dolayısıyla bir web sitesi yaptırırken sadece web sitesinin içerik görselleri ve iletişim bilgilerinin oluşturulması değil, web sitesinde açılan ürün veya hizmet sayfalarında etkili SEO içeriklerinin oluşturulması en önemli konudur. Aksi durumda statik ve durağan bir web sitesi sahibi olursunuz ve işletmeniz adına arama motorlarında size ticari getirisi olan bir konumda bulunamazsınız. Bu da milyonlarca internet kullanıcısı tarafından sunduğunuz ürün ve hizmetlerin hiç görülmemesine sebep olur.

%100 mobil uyumlu web sitesi ile doğru SEO yapılandırılmaları yapılarak hazırlanmış bir web sitesi işletmenize yüksek geri dönüşler ve marka bilinirliği kazandıracaktır. Bu bakımdan hiç durmayan yeni müşteri akışına sahip olursunuz.

Profesyonel Web Sitesi Özellikleri Nedir?

Profesyonel web sitesi özellikleri web sitesinin en doğru şekilde çalışıp en doğru bilgiyi vermesi ile ölçülebilir. Bunun için başlıca parametreler vardır. Bu bölümde web sitesi yaptırmak için nelere dikkat etmeli ve hangi özellikleri barındırması gerektiğini öğreneceksiniz.

  • %100 Mobil Uyumlu Web Sitesi Olmalı
  • Profesyonel Yönetim Paneline Sahip Olmalı
  • Yüksek Hızda Çalışan Hosting (sunucu) ile Yayınlanmalı
  • Kota Limiti Bulunmayan Yapıda Olmalı
  • Bant Genişliği Sınırsız Olmalı
  • Özgün İçeriklere Sahip Olmalı
  • Metin İçerikleri SEO Kurallarına Uygun Olmalı
  • Etiket Yapısı ve Link Akışı Doğru Yapılandırılmalı
  • Başlık Etiketleri Doğru Belirlenmeli
  • Anahtar Kelimelerin Doğru Şekilde Kullanılması
  • Title ve Description Alanları Uygun Doldurulmalı
  • Web Sitesinde Bulunan Resimlerin Etiketleri Yapılandırılmalı
  • Sürekli Ulaşabildiğiniz Bir Uzmanla/Ajansla Çalışmalısınız

Nasıl Web Sitesi Yaptırırım?

Web sitesi yaptırmak için öncelikle işinde uzman bir web tasarımcı yada web tasarım ajansı ile çalışmanız çok önemlidir. Web sitenizin yapım aşamasında ve sonrasında devamlı destek alabildiğiniz ve her durumda her an ulaşabildiğiniz bir web tasarım ajansı ile çalışmak işletmenize pozitif katkı sağlar. 

Peki Web Tasarımcı ile Aynı Şehirde Olmak Zorunda mısınız?

Hayır. Profesyonel web sitesi yaptırmak için web tasarımcı ile veya web tasarım ajansı ile aynı şehirde bulunmanıza gerek yoktur. Web sitesi yapımı fiziksel teması ve görüşmeyi gerektirmeyen bir hizmet türüdür. Bu durum hem işletmeye hem de web tasarım ajansına vakitten kazanç sağlar. Bu noktada işletme için en önemli husus çalışacağı web tasarım ajansını doğru seçmek olacaktır.

Web tasarımcının size sunacağı çalışma planı, önce ki işleri ve şeffaf referanslar oldukça önemlidir. Doğru hizmeti alacağınızı düşündüğünüz web tasarım ajansı hangi şehirde olursa olsun web sitesi yapım hizmetini en doğru şekilde işletmeniz için sunacaktır. Etik çalışma prensiplerine sahip bir web tasarımcı ile hangi şehirde olursanız olun uzun yıllar devamlı çalışma imkanı bulursunuz.

Papi10 Web Tasarım Ajansı bu hizmeti size layıkı ile sunabilecek olan bir web tasarım ajansıdır. İzmir web tasarım ajansı olan Papi10 tüm Türkiye genelinde bir müşteri ağına sahiptir. Onlarca farklı sektörden yüzlerce işletmeye kurumsal web tasarımlarıe-ticaret web sitesi hizmeti sunmuştur. 
Yüksek performanslı web sitelerinin oluşturulmasına dikkat eden Papi10 web tasarım ajansı işletmelere ticari kazanç sağlayan web siteleri hazırlamaktadır.

Papi10 Web Tasarım Ajansı ile İletişime Geçmek İçin Tıklayınız…