PROFESYONEL İNTERNET SİTESİBLOG

Web tasarım çalışmalarının merkezi konumunda olan İzmir bir çok başarılı web tasarım projesinin gerçekleştirildiği bir şehir konumundadır. Günümüzde işletmelerin en önemli ihtiyaçlarının başında gelen web tasarım ürünleri dijital reklamcılık araçlarının en önemlisidir. Firmaların ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için ihtiyaç duydukları web tasarımları nedir?

WEB TASARIM NEDİR?

Bir kaç çeşit yazılım tekniklerinin bir araya gelmesi ile oluşturulan web tasarımları firmaların en önemli tanıtım ve reklam aracıdır. İyi kurgulanmış bir web sitesi ile bir işletme bulunduğu bölgenin çok daha ötesinde ki hedef kitlelerine erişebilir ve lokal bir işletmeden ulusal bir işletmeye dönüşebilir. 

Web tasarımları html yazılım dili temel alınarak hazırlanan, css stil kodları ile tasarımsal özgünlüğe kavuşan ürünlerdir. Kullanıcı kolaylığı sunan, kolay yöentilebilir bir yapıya sahip olan, kod ve içerik oranı doğru ayarlanmış olan web tasarım çalışmaları profesyonel temelli bir web sitesine sahip olmanın başlangıç aşamalarıdır.

Profesyonel Web Tasarım Özellikleri

  • -Gereksiz Kod Kullanımının Olmaması
  • -Yüksek Hızda Çalışan ve Kota Limiti Olmayan Web Hosting Üzerinden Yayınlanması
  • -SSL Güvenlik Sertifikası Kurulumu Yapılmış Olmalı
  • -Web Sitesinin Tüm Sayfa İçerikler Özgün Olmalı
  • -Kolay Yönetim Paneli Bulunması
  • -Mobil Uyumlu Web Tasarımı ile Her Platformda Ulaşılabilir Olmak
  • -Kapalı Kaynak Kodlu Web Tasarımları Tercih Edilmeli
  • -Her Zaman Ulaşılabilir Web Tasarım Ajansı İle Çalışılması

WEB TASARIM FİYATLARI

Web tasarımları geniş bir yelpazede farklı özelliklere göre sıralanır. Ancak bu yelpazeyi iki ana başlık altında toplayabiliriz.

1-Kurumsal Web Tasarımları

Kurumsal web tasarımları bir işletmenin web sitesi üzerinden ürün veya hizmetlerini tanıtabildiği, pdf kataloglarını, tanıtım videolarını, teknik detayları yayınlayabildikleri ancak son kullanıcı tarafından web sitesi üzerinden online satış kanalı üzerinden alışveriş yapamadığı web tasarımlarıdır. Bu web tasarımları gelecek siparişler üzerinden her bir ürün için spesifik bir fiyatı bulunmayan her ürün veya hizmet, proje için ayrı ayrı müşteriye özel fiyatlandırmanın yapılacağı firmalar tarafından tercih edilen web siteleridir.

2-E-Ticaret Web Tasarımları

E-ticaret web siteleri satış temelli olan, son kullanıcıya direkt aradığı ürünü kısa yollar üzerinden görmesini sağlayan ve satın almaya teşvik eden web siteleridir. Bu web tasarımları her müşteri için spesifik fiyatları olan, teslimat kanallarını belirlemiş ve online sipariş sonrası maksimum teslim süresini taahhüt eden firmaların tercih ettiği web tasarımlarıdır.

Bu doğrultuda bu iki ana kategoride ki web tasarım fiyatları web tasarımından talep edilen tasarım, yazılım ve donanım özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Web sitesinin içerisine eklenecek ürün sayısıi açılacak sayfa sayısı, içerik metin yazarlığı gibi parametrelerle web tasarım projesinin tamalanma süresine göre web tasarım fiyatları belirlenir. Aşağıda belirtilen web sitesi fiyatları bu doğrultuda belirtilmiş ücret aralığıdır. Kapsamlı yazılım çalışmalarında bu fiyatların çok daha üzerinde fiyatlar mevcuttur.

Kurumsal Web Tasarım: 3,500 TL - 10,000 TL

E-Ticaret Web Sitesi: 7,000 TL - 25,000 TL

WEB TASARIM AJANSI

Web tasarım ajansları firmaların ihtiyaç duydukları web tasarım hizmetlerini hazırlayan, sunan ve teknik destek servisini veren dijital reklam ajanslarıdır. Profesyonel web tasarım ajansı işletmenin ihtiyaç duyduğu web tasarım ürününü Google arama algoritmasına dost ve uygun şekilde yapılandırmakla sorumludur. Bu şekilde firmanın ürün ve hizmetlerinde darama motorlarında görünür olabilmesi için hizmet sunar.

İzmir merkezli profesyonel web tasarım ajansı olan firmamız Barni Web Tasarım olarak 13 yıllık deneyime sahibiz. Çalışmalarımız ve müşteri memnuniyetimiz İzmir ile de sınırılı kalmayarak başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde yayılmıştır. Onlarca farklı sektörden yüzlerce işletmeye web tasarım, Google reklamcılığı, grafik tasarım hizmetleri gibi tanıtım, tasarım ve reklamcılık ürünlerini hazırladık ve sunmaya devam ediyoruz.

Hemen profesyonel bir web sitesi yaptırmak için bize ulaşın

(0232) 237 44 37

(0533) 056 54 08

https://www.barniweb.com/web-tasarim-21