İzmirde Web TasarımBLOG

İZMİRDE WEB TASARIM 

İzmir web tasarım sektöründe lider bir şehirdir. Hem bu hizmeti sunan firma ve tasarımcıların fazlalığı hem de web tasarımlarının geliştirilmesi anlamında Türkiyede lider konumdadır. Türkiye genelinde profestonel web tasarım hizmeti satın alan işletmelerin 3/1'i bu hizmeti İzmir web tasarım ajanslarından temin etmiştir. 

İzmir gerek iklimi gerek şehir insanının yenilikçi vizyonu sebebiyle tasarım teknolojileri alanında bir çok kalifiye yazılımcı ve tasarımcı yetiştirmektedir. İzmir dijital reklam ajansları da gerçekleştirdikleri başarılı web tasarım projeleri ile Türkiye'de bir çok markanın hizmet noktası olmayı başarmıştır. Hatta bu alanda Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı olarak web tasarım teknolojilerinde avrupa, abd, rusya ve körfez ülkelerinde faaliyet gösteren kuruluşlara web tasarım ve grafik tasarım dijital reklamcılık ürünlerini hazırlayan ve ihracını yapan ajanslar olmayı başarmıştır.

İZMİR WEB TASARIM FİYATLARI NE KADAR?

Web tasarım çalışmalarında fiyatlandırmalar web sitelerine girilecek içerik miktarına ve istenilen tasarımsal özelliklere göre değişkenlik göstermektedir. Bu konuda önemli olan nokta firmanızın kurumsal yüzünü günümüz dünyasının en önemli tanıtım ve alışveriş mecrası olmuş olan internet ortamında en iyi ve sağlıklı şekilde yansıtabilecek, hizmette devamlılık sunabilecek, gerçek referanslara sahip bir web tasarım ajansı ile çalışılması öenlidir.

Kurumsal Web Tasarımları için web tasarım fiyatları: 4.000 TL ila 12.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

E Ticaret Web Siteleri için web tasarım fiyatları: 7.500 TL ila 25.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

WEB TASARIM YAPTIRIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Web tasarım hizmeti günümüzde en ciddi çalışmaların başında gelmektedir. İşletmeler için hayati bir anlam taşıyan tanıtım, sunum ve reklamcılık faaliyetlerinde web tasarım ve SEO çalışmaları başı çekmektedir. Ancak bu konuda işinin ehli olan kişilerle veya daha önemlisi belirli bir adres üzerinden hizmet veren ajanslar dışında kişiler ile çalışmak olumsuz sonuçlara neden olabilmektedir. Bu konuda en çok rastlanan durumlar kişilerin farklı bir sektörde devamlı bir iş bulması ile web tasarım çalışmalarında sunduğu hizmetlerin aksaması veya kesilmesi, kişinin şehir veya ülke değiştirmesi, kişinin askere gitmesi veya iletişim numaralarını tamamen değiştererek ulaşılamaz olması.

Bu durumlarda işletmelerin kullandıkları web tasarımları ile beraber mail hizmetlerinin barındığı hosting (sunucu), domain (alan adı) gibi temel hizmetlere erişilememsi sonucunda işletmenin önemli mailleri dahil web sitelerini kalıcı olarak kaybetmelerine ve kurumsal çalışmalarda aksamaya ve istenmeyen prestij kayıplarına uğramalarına neden olmaktadır. Doğru referansları doğru fiyat politikası ile sunabilen, sunduğu hizmetlerde mantık sapması olmayan ve yaptığı çalışmaları gerçek referanslar ile taçlandırabilen web tasarım ajansları ile çalışmak bu anlamda önemlidir.