Web SitesiHaberler

İşletmeler ticari hacimlerini arttırmak, potansiyel müşterilere erişmek, marka bilinirliğini yükseltmek, ürün ve hizetlerini tanıtmak için profesyonel web sitesi'ne ihtiyaç duymaktadır. Web sitesi yaptırmak için teklif alma sürecinde en doğru hizmet noktası yani web tasarım ajansı ile çalışmak, bu tercihe ulaşmak önemlidir.

Web Sitesi Yaptırmak Markanıza Ne Kazandırır?

Web sitesi yaptırmak işletmenizin ticari kazancını ve marka değerini arttırmak için en önemli adımdır. Günümüz dünyasında teknoloji insan hayatına daha fazla nüfuz etmektedir. Arama motorlarının web platformunda yaptığı devrim ile insanlar ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetlere erişmek için arama motorularını kullanmaktadır. Bu aramam motorları içerisinde piyasaya hakim marka Google'dır. GHepimiz Google üzerinde belirli aramalar yapıyor ve %98 oranda aradığımız ürün veya hizmeti karşımıza çıkan ilk sayfa sonucu içerisinde buluyoruz. Bu sebeple web sitesi yaptıran her işletme için sektöründe kritik öneme sahip arama terimleri (anahtar kelimeler) üzerinde görüntülenmek bir numaralı hedeftir. Zaten doğru yapılandırılmamış bir web sitesi Google arama sonuçlarında ilk sayfa sonuçlarında görüntülenmeyecektir. Böyle web siteleri işlevsiz web siteleridir ve yatırım maliyeti işletme açısından ölü yatırıma dönüşmektedir.

İşlevsel Bir Web Sitesi Nasıl Olmalıdır?

İşlevsel web sitesi öncelikle Google arama motoru sonuçlarının ilk sayfa sonuçlarında yer alabilen web sitesidir. Bir web sitesinin kalitesi erişim gücündedir. Dolayısıyla bir web sitesi ne kadar çok görüntüleme ve tıklama alıyorsa bu oranda etkileşime sahip demektir. İyi derecede etkileşim payına sahip olan bir web sitesi arama motoru sonuçlarında iyi bir konumda indexleme almış demektir. İşlevsel web sitesi yaptırmak için güçlü bir seo (SEO NEDİR?) içeriğine ve yapısına sahip olunması gerekmektedir. Bu noktada Güçlü seo mimarisi oluşturulan, yönetim paneli bulunan, güncel ve kaliteli seo içeriklerine sahip bilgilere sahip web sitesi ile işletmeler hedeflerine ulaşmakta sorun yaşamayacaklardır.