Profesyonel Web TasarımHaberler

Profesyonel web tasarımı günümüz ticari yaşantısında tüm işletmeler ve kuruluşlar için en önemli hizmet noktasıdır. Web tasarım hizmetinin odak noktası işletmenin ticari faaliyetlerini hızla tüketiciye ulaştırmaktır. Bu sebeple arama sonuçlarında üsta sayfada görüntülenen, doğru kurgulanmış ve kaliteli içerik bilgisine sahip olan bir web sitesi yaptırmak için alanında uzman web tasarım ajansı ile çalışılması çok öenmlidir. Barni web tasarım olarak profesyonel web tasarımı yaptırmak isteyen işletmeler için 5 önemli adımı size anlatacağız.

1- Mobil Uyumluluk

Profesyonel web sitesi yaptırmak için bazı önemli kriterler vardır. Bu kriterlerden günümüzde en değerli olanı web sitenizin tüm cihazlarda uygun şekilde görünmesini sağlamak olmalıdır. Bunun için işletmeniz için hazırlanacak web sitesinin responsive (mobil uyumlu) bir web sitesi olması çok önemlidir.

Günümüzde son kullanıcılar aradıkları hizmetleri bulmak için GOOGLE arama motorunu kullanmaktadır. Bu kullanımların 3/2'lik bölümü mobil cihazlar üzerinden gerçekleşmektedir. Ayrıca Google arama sonuçlarında ilk sayfada bulunan web sitelerini listelerken bu web sitelerinin mobil uyumluluk değerine dikkat etmektedir. Dolayısı ile işlevsel bir web tasarımı yaptırmak istiyorsanız web sitenizin %100 mobil uyumlu web sitesi olması çok önemlidir.

2- Yönetim Paneli

Yönetim panelli web sitesi sahibi olmak işletmeler için 2. önemli husustur. Kodlama bilgisi gerektirmeyen ve kullanışlı bir arayüze sahip olan yönetim panelli bir web sitesi ile web sitenizi devamlı güncel tutabilirsiniz. Yeni ürünlerinizi ekleyebilir ya da biten projelerinizi web sitenize aktarabilirsiniz. Böylece sunduğunu ürün ve hizmetlerdeki değişiklikleri, fyat güncellemelerini hızla müşterilerinize sunabilirsiniz. Ayrıca tüm bu işlemler için kimseyi beklemenize gerek kalmaz. Web sitenizin yönetim paneli üzerinden tüm bu değişilikleri dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz.

3- Hosting

Hosting (Sunucu) web sitenizin kalbinin attığı yerdir. İnternet platformunda gördüğünüz tüm kurumsal web taarımları, e-ticaret web siteleri ya da haber-blog siteleri tamamı bir sunucu tarafından dijital dünyaya sunulmaktadır. Dolayısıyla web siteniz için doğru özelliklerde bir hosting seçilmesi çok önemlidir. Hosting fiyatları belirli özelliklere göre değişkenlik gösterir. Bu nedenle ucuz her zaman iyi demek değildir. Google sıralama ölçütü olarakda değerlendirdiği kriterlerin başında hosting kalitesi, kapasitesi ve hızı gibi özellikleri ön plana çıkmaktadır.

Web sitenizin yazılımına uymayan, güvenlik standartları düşük ucuz bir hosting ile web siteniz asla iyi bir SEO performansı gösteremeyecektir. Hosting hızı profesyonel web tasarım çalışmasının en önemli unsurudur. Bir insanın göz kırpma süresi ortalama 0.6 ms'dir. Müşterilerinizde web sitenizin göz açıp kapayana kadar geçen sürede yüklenmesini talep edecektir. Aksi durumda web sitenizden ayrılırlar ve başka alternatifleri görmek için rakip web sitelerine geçerler. Bu sebeple yüksek hızda çalışan, kota limitsiz, kaliteli hosting hizmeti profesyonel web tasarım kurulumunun en önemli parçasıdır.

4- Web Tasarım Ajansı

Web tasarım ajansı işletmeniz için profesyonel web tasarım hizmetini projelendirecek, hazırlayacak ve yayınlayacak olan dijital reklam ajansıdır. İşinde uzman web tasarım ajansı, size doğru seo kurgusuna sahip, kaliteli içerik bilgileri üreterek, özgün içerikli bir web sitesi tasarlayacaktır. Arama motorlarında gözle görünür bir noktada olmak için web tasarım ajansı işlevsel web tasarım hizmetini sunacaktır.

Peki Doğru Web Tasarım Ajansını Nasıl Bulurum? Doğru web tasarım ajansı size güvenilir ve gerçek referanslar sunar. Bu referanslar sizin tarafınızdan teyit edilebilir. Web tasarım ajansının geçmiş deneyimi ve sektörde bulunduğu süre size uzmanlığını yansıtacaktır. Geçerli bir iş yeri adresi olan web tasarım ajansı her anlamda güven sunacaktır. Barni web tasarım olarak web tasrım sürecini 5 maddede işletiyoruz;

  • Önce Sizi Dinliyoruz
  • İhtiyaçlarınıza Yönelik Projeyi Sunuyoruz
  • Gerçek ve Doğru Referanslar Sunuyoruz
  • Rakip ve Sektör Analizi Yapıyoruz
  • Web Tasarım Kurulum Çalışmasına Başlıyoruz

5- Web Tasarım Fiyatları

Web tasarım Fiyatları her işletme için önemlidir. Bir çok işletme kaliteli web sitesine en uygun koşullarda sahip olmak istemektedir. Ancak şu konuya dikkat etmek gerekir. Web tasarım fiyatı ne kadar düşük olursa, web tasarım hizmet kalitesi de doğru orantıda düşük olacaktır. Web tasarımcı mesayi maliyeti ile çalışma saatini ve içerik üretimine özeni düşük tutacaktır. Dolayısı ile hedeflerini ve istekleriniz doğrultusunda gerçekçi bir web tasarım fiyatını bütçeniz doğrultusunda belirlemeniz faydalı olacaktır. Web tasarım ücretleri, yapılacak olan projenin yazılım özelliklerine, hosting türü ve kalitesine, içerik sayısına, sayfa sayısına göre değişkenlik göstermektedir. İşletmeniz için teklif sunan web tasarım ajansları arasında en gerçekçi yaklaşımı sunan, güven veren ajans ile çalışılması işlevsel bir web sitesine sahip olmanızda büyük rol oynayacaktır.